Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΔΔΥΠΠΥ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οι επιδημίες του χειμώνα, οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»

 


Δ. Ωραιοκάστρου - ΕΔΔΥΠΠΥ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οι επιδημίες του χειμώνα, οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ωραιοκάστρου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, του οποίου ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι μέλος, με τίτλο «Οι επιδημίες του χειμώνα, οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν». Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024, από τις 18.00 έως τις 19.30.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.ά., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες, όσο και τα παιδιά. Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιές ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν οι εμβολιασμοί.

Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις καθηγητές - ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του chat.

Η απευθείας ζωντανή μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ στο Facebook https://www.facebook.com/ΕΔΔΥΠΠΥ-146541628794804 και μέσω συνδέσμου Zoom: http://bit.ly/3RSjwhV .

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!