Η ασφάλεια των πολιτών στο επίκεντρο συνάντησης του Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη

 


Η ασφάλεια των πολιτών στο επίκεντρο συνάντησης του Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Παύλου Μελά ο δήμαρχος Δημήτρης Ασλανίδης. «Το ζήτημα της ασφάλειας και της εμπέδωσης ενός τέτοιου αισθήματος στην τοπική κοινωνία είναι σημαντικό. Η μείωση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας είναι βασική παράμετρος της ποιότητας ζωής στον δήμο μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ασλανίδης.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι ενίσχυσης των συνεργειών αλλά και δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα που θα κατευθύνουν κατοίκους και δημότες και θα διασφαλίσουν την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας. Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκε η πραγματοποίηση ημερίδων και εκδηλώσεων αλλά και η εγκαθίδρυση ενός άμεσου διαύλου επικοινωνίας.

«Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα μας βρουν συμμάχους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους καθώς είναι βασικός πυλώνας της ασφάλειας και η δυνατότητα να κάνουν καλά την δουλειά τους μας αφορά όλους» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας, Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας, Σταύρος Φέτκος, ενώ από την Ένωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ, Ιωάννης Ψαρογιάννης,  ο Β’ αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Μουρατίδης, ο ταμίας, Εμμανουήλ Μπάμπαλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Σταύρος Κουκουφίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!