Καλαμαριά: Το νέο προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

 


Ο Γιώργος Τελίδης, τον οποίο πρότεινε για τη θέση η δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου, είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, μετά την ψηφοφορία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 3/1/2024.

Ο νέος Πρόεδρος από την παράταξη «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» εκλέχτηκε με ευρεία πλειοψηφία και συγκεκριμένα με 32 θετικές ψήφους και 1 λευκό.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη από την παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» η Ευλαμπία Μπανιώρα Ντόντη, ενώ νέος γραμματέας είναι ο Ελευθέριος Αβραμίδης, τον οποίο πρότεινε η παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά».

 

Η Δημοτική Επιτροπή

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, εκλέχτηκαν με μυστική ψηφοφορία και τα 9 μέλη της νέας Δημοτικής Επιτροπής, η οποία αντικαθιστά την Οικονομική και Εκτελεστική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής είναι η Δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, ενώ από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι: Θάνος Γιαννακός, Ελπίδα Καλπίδου, Θεοδώρα Κιφωνίδου, Ζαχαρίας Κώστας και Χρηστίνα Φοροπούλου.

Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν οι Γιάννης Δαρδαμανέλης, Κώστας Καραγιαννίδης και Άρης Τεμεκενίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!