Καλαμαριά: Oδηγίες για τη σωστή διαχείριση απορριμμάτων και ανακύκλωσης το Σαββατοκύριακο των Θεοφανείων

 
Έκκληση στους δημότες και τους επαγγελματίες για την σωστή διαχείριση των οργανικών απορριμμάτων αλλά και της ανακύκλωσης το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου 2024, απευθύνει η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο Καλαμαριάς ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων (6 Ιανουαρίου) καθώς ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Μαυροράχης θα είναι κλειστός.

Όσον αφορά την ανακύκλωση, δε θα γίνει η συνήθης αποκομιδή τόσο το Σάββατο 6/1/2024 όσο και την Κυριακή 7/1/2024 καθώς θα παραμείνει κλειστό το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, όπου ο Δήμος Καλαμαριάς εναποθέτει τα συγκεκριμένου τύπου απορρίμματα.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούνται οι δημότες, οι καταστηματάρχες αλλά και οι επισκέπτες που αναμένονται λόγω και του εορτασμού των Θεοφανείων, να συμβάλλουν στο να διατηρηθεί η Καλαμαριά καθαρή.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!