Τα μελισσάκια της Γωνιάς Επιστημών «Γεωργία Καραγιάννη» στα νηπιαγωγεία της Καλαμαριάς

 


Τα μελισσάκια της Γωνιάς Επιστημών «Γεωργία Καραγιάννη» στα νηπιαγωγεία της Καλαμαριάς

Μετά το επιτυχημένο ταξίδι τους στα Νηπιαγωγεία της Καλαμαριάς την άνοιξη του 2022, τα μελισσάκια Bee-Bot της Γωνιάς Επιστημών «Γεωργία Καραγιάννη», που στεγάζεται στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης Καλαμαριάς στο Κέντρο Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Άη Γιάννης) θα πετάξουν και πάλι ως τις σχολικές αίθουσες.

Τα οκτώ μελισσάκια Bee-Bot θα είναι στη διάθεση των νηπιαγωγείων για εικοσαήμερο δανεισμό, προκειμένου να  υλοποιηθούν προγράμματα ρομποτικής για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με αφορμή θέματα όπως η κυκλοφοριακή αγωγή, η αντιστοίχιση εικόνων και γραμμάτων, το κυνήγι θησαυρού κλπ. τα παιδιά θα διδαχθούν βασικές αρχές προγραμματισμού, θα αναπτύξουν την αναλυτική τους σκέψη και τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Παιδική Βιβλιοθήκη, στο 2313314413 και paidikilib@kalamaria.gr.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!