ΑΡΗΣ - Τρέντο 84-77: Απίθανη ατμόσφαιρα, απίθανος κόσμος, μεγάλη νίκη, ο νόμος του Παλέ και στο δρόμο του ΑΡΗ η Προμετέι (φώτο)

 


Ένα κατάμεστο Nick Galis Hall, ένας και μοναδικός Νίκος Γκάλης που ήρθε στο γήπεδο, αλλά και ένας φανταστικός κόσμος που δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει και ωθεί την ομάδα στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα την Τρέντο που έπιασε μια πολύ καλή απόδοση και για τρια δεκάλεπτα έδειχνε οτι δεν χάνει την έλεγχο του αγώνα.

Για άλλη μια φορά είδαμε μια ομάδα με μέταλλο, που παρά τις διαφορές που πήρε η ιταλική ομάδα δεν σταμάτησε να παλεύει το παιχνίδι και στο τέλος να φθάνει σε μια πολύ μεγάλη νίκη που την οδηγεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παρά το γεγονός οτι πριν 48 ώρες έδωσε ένα μεγάλο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στο Παο στην Αθήνα, ο ΑΡΗΣ παρά τις δυσκολίες που συνάντησε κατά την διάρκεια του αγώνα την τεράστια απουσία του τραυματία Γκάλινατ στάθηκε στα πόδια του, πήρε μεγάλη βοήθεια απο τον κόσμο του και στο τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου πήρε κεφάλι στο σκορ το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα, παίζοντας πολύ καλές άμυνες.

Παρόν στον αγώνα ο Νίκος Γκάλης που γνώρισε την αποθέωση απο τον κόσμο κατά την είσοδό του. Επίσης αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ βρέθηκαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα όπως οι Κουέστα, Βέλεθ, Τζούρασεκ,Μπένετ, Σαβέριο, Ρουπ καθώς και ο Φατόρε.

Τελικό σκορ 84-77.

Δεκάλεπτα: 15-25, 34-41, 51-52, 84-77

Άρης: Σταρκ 12π, Τολιοπουλος 17π, Κατσιβελης 5π, Μπλουμπεργκς 1π, Μποχωριδης 11π, Περσίδης 2π, Ντε Σόουζα 14π 7ρ, Χαρελ 15π 7ρ, Μπανκστον 2π, Σανογκο 5π

Τρέντο: Μπαλντγουιν 20π, Χαμό 15π, Μπιλιγκια 11π, Ουντομ 7π, Γκραζουλις 6π, Αλβιτι 5π, Κουκ 5π, Φορει 4π, Κόντι 4π

Ύστερα απο τα υπόλοιπα αποτελέσματα ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Προμετέι  στην συνέχεια του EuroCup, με την πρόκριση των “κιτρινόμαυρων” στα προημιτελικά να περνάει από τη Ρίγα. Σε περίπτωση πρόκρισης ο ΑΡΗΣ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπούργκ στους “8” εφόσον προκριθεί απέναντι στην Προμετέι.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!