ΟΑΣΘ: Υποδοχή των νέων οδηγών. (βίντεο)


Ξεκίνησαν οι νέοι οδηγοί στον ΟΑΣΘ. Δείτε οπτικό υλικό απο την υποδοχή των νέων οδηγών και δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΘ κώστα Ταγγίρη και  
του γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Αλέξη Γεωργιάδη, καθώς και νέων οδηγών. H ανακοίνωση του ΟΑΣΘ αναφέρει: 

«Καλά χιλιόμετρα» στους νέους οδηγούς από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ

Τα… «καλά και ασφαλή χιλιόμετρα», ευχήθηκε στους νέους οδηγούς, λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσουν για το πρώτο τους δρομολόγιο στον ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κώστας Ταγγίρης, στο πλαίσιο μία μικρής τελετής που διοργανώθηκε το πρωί στο αμαξοστάσιο του Φοίνικα.

Όπως εξήγησε ο κ. Ταγγίρης, ήδη με τις προσλήψεις αυτές, που είναι οι πρώτες στον ΟΑΣΘ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, κυκλοφορούν μεσοσταθμικά 50 επιπλέον λεωφορεία κάθε μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κάτι που βελτιώνει ουσιαστικά το πρόσωπο των αστικών συγκοινωνιών της πόλης.

Από την περασμένη Παρασκευή, οπότε έπιασαν δουλειά οι πρώτοι 75 από τους συνολικά 150 οδηγούς που προσλαμβάνει ο ΟΑΣΘ, λεωφορεία τα οποία ήταν καθηλωμένα στα αμαξοστάσια, λόγω έλλειψης οδηγών, ξαναβγήκαν στους δρόμους.

Αποτελέσματα αυτής της σταδιακής ενσωμάτωσης είναι σήμερα Δευτέρα να έχουν προγραμματιστεί να βγουν στους δρόμους 295 οχήματα, ένα νούμερο που φάνταζε απρόσιτο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

«Ο ΟΑΣΘ πλέον πατάει γερά στα πόδια του, οι πολίτες και οι επισκέπτες δικαιούνται καλύτερες αστικές συγκοινωνίες, εργαζόμαστε καθημερινά και επίμονα για να τους δικαιώσουμε», τόνισε ο κ. Ταγγίρης.

Οι νέοι οδηγοί που κάθισαν σήμερα για πρώτη φορά στο τιμόνι, ανάμεσα τους και δύο γυναίκες, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη νέα τους εργασία, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς να εντάσσονται σε έναν Οργανισμό που τους δίνει την ευκαιρία να προσφέρουν με την εργασία τους στην κοινωνία.

 

Δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη.

https://www.youtube.com/watch?v=NowRCBft5yUΔήλωση του γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Αλέξη Γεωργιάδη, καθώς και νέων οδηγών. Τα ονόματα των νέων οδηγών (κατά σειρά που εμφανίζονται στο video) είναι: Ελένη Ποργιάζη, Ευαγγελία Αργυροπούλου, Γρηγόρης Μαχαιρόπουλος, Θεόδωρος Πετρόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=es3WqOdjtfMΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!