Συνάντηση του δημάρχου Παύλου Μελά με τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης

 


Συνάντηση του δημάρχου Παύλου Μελά με τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης

Τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Παύλου Μελά βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος, Δημήτρης Ασλανίδης, με τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Μπεκίρη.

Συζητήθηκε η πορεία των εργασιών στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά και η μετέπειτα διαχείρισή του. Τονίστηκε η αναγκαιότητα υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων, η αξιοποίηση της έκτασης του παλαιού εργοστασίου ΑΓΝΟ και η ανάγκη ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών που εξυπηρετούν τον Δήμο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για αμοιβαία συνεργασία με σκοπό την στενότερη παρακολούθηση των ζητημάτων του Δήμου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικού Σχεδιασμού, Θεολόγος Παπαδόπουλος και ο Συντονιστής Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Παπαγεωργίου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!