Δημήτρης Ασλανίδης: Στα θέματα προάσπισης και διαφύλαξης της δημοτικής περιουσίας θα είμαστε ανυποχώρητοι και ακέραιοι

 


Δημήτρης Ασλανίδης: Στα θέματα προάσπισης και διαφύλαξης της δημοτικής περιουσίας θα είμαστε ανυποχώρητοι και ακέραιοι

 

«Στα θέματα προάσπισης της δημόσιας δημοτικής περιουσίας θα είμαστε άτεγκτοι, ανυποχώρητοι και ακέραιοι», ανέφερε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, από το βήμα της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος τόνισε πως «την ίδια απάντηση θα δίνουμε σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει». «Δεν θα υπαναχωρήσουμε και δεν θα παραχωρήσουμε τίποτα και σε κανέναν εάν δεν συναποφασίσουμε και δεν δούμε ότι διασφαλίζεται το συμφέρον των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, τόνισε πως τα μεγάλα ζητήματα του δήμου βρίσκονται χρονικά μπροστά μας με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον υπό ίδρυση Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά.

Όσον αφορά την επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης προς τα δυτικά, ο Δημήτρης Ασλανίδης τόνισε ότι «αποτελεί πάγια θέση μας πως το μετρό πρέπει να περνά από την οδό Λαγκαδά» προσθέτοντας πως «η δυτική γραμμή - πέραν όλων των άλλων - πρέπει να εξυπηρετεί τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης που βρίσκονται στα γεωγραφικά μας όρια». Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για το συγκοινωνιακό αυτό ζήτημα, ανέφερε ότι: «Αναγνωρίζουμε πως σε αυτά τα ζητήματα δεν αποφασίζουμε μόνοι μας, ωστόσο, εμείς διεκδικούμε αυτήν τη χάραξη γιατί ο κεντρικός άξονας του βορειοδυτικού τόξου της πόλης παραμένει η οδός Λαγκαδά».

Αναφορικά με τα ζητήματα αθλητικών υποδομών, ο δήμαρχος Παύλου Μελά σημείωσε πως στον σχεδιασμό της διοίκησης είναι η διεκδίκηση παραχώρησης του ΕΑΚ Σταυρούπολης. «Θέλουμε μέσα στο 2024 να έρθει στην διαχείριση και στην χρήση του Δήμου Παύλου Μελά όλο το ΕΑΚ Σταυρούπολης. Διεκδικούμε και διαπραγματευόμαστε συντεταγμένα τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν οι λειτουργικές δαπάνες και οι δαπάνες συντήρησης γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό μας».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!