Συνάντηση εργασίας ΟΑΣΘ με το Σωματείο Ταξί της Θεσσαλονίκης - - Στο επίκεντρο η συνύπαρξη των λεωφορείων με τα ταξί

 


Συνάντηση εργασίας ΟΑΣΘ με το Σωματείο Ταξί της Θεσσαλονίκης  - Στο επίκεντρο η συνύπαρξη των λεωφορείων με τα ταξί

Για ζητήματα συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, συζήτησαν σήμερα Πέμπτη, 14 Μαρτίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» Κλήμη Λεοντιάδη και τον γραμματέα του Σωματείου Γιώργο Γάκο.

Στη συνάντηση εργασίας, που έγινε στα γραφεία του ΟΑΣΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, εξετάστηκαν ζητήματα συνεργασίας των δύο φορέων, για να αμβλυνθούν τα προβλήματα των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση αφορούσε την αρμονική συνύπαρξη των λεωφορείων και των ταξί. Κι αυτό καθώς τα ταξί, που αποτελούν επιβατηγά δημόσιας χρήσης, λειτουργούν συμπληρωματικά στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που αποτελούν μέσο μαζικής μεταφοράς.

Στο ίδιο πλαίσιο, συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο φορέων να συνεχιστεί, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!