Δήμος Νεάπολης Συκεών: 7ος Λαικός Δρόμος "Παναγιώτης Αφαλής"

 


Για μια ακόμη χρονιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΚΕΥΝΣ καλούν μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί πλέον θεσμό

Τη διοργάνωση του 7ου Λαϊκού Δρόμου «Παναγιώτης Αφαλής» την Κυριακή 26 Μαΐου ανακοινώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.


Πρόκειται για μια γιορτή του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί πλέον θεσμό καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών μικρών και μεγάλων και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην δημάρχου Συκεών Παναγιώτη Αφαλή.


Τον 7ο Λαϊκό Δρόμο, διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) και των τοπικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.


Οι διαδρομές


Η διαδρομή των 5.000μ. θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου, από το δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη, πρώην δημαρχείο Νεάπολης), ενώ της δεύτερης των 1.000μ. στις 11 το πρωί μπροστά από το δημαρχείο Συκεών. Και για τις δύο διαδρομές ο τερματισμός θα γίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» (Καρόλου Κουν 13).


Η 1η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου- Κασταμονής- Μητροπόλεως- Γληνού- Οδ. Ελύτη- Μ. Τριανταφυλλίδη- Ελ. Βενιζέλου- Ανδ. Παπανδρέου- Κύπρου- Ρ. Φεραίου- Επταπυργίου- Οδ. Φωκά- Ζαχ. Γουναρίδη- Καρόλου Κουν και τερματίζει στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».Η 2η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς: Μιχαήλ Καραολή- Ελ. Βενιζέλου- Ανδρέου Δημητρίου- Ρ. Φεραίου- Καρόλου Κουν και τερματίζει επίσης στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».«Άνοιξαν» οι αιτήσεις


Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, η οποία είναι δωρεάν για όλους, θα πρέπει μέχρι τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου: 


Να κάνουν λήψη της αίτησης που επισυνάπτεται παρακάτω και εμπεριέχει και υπεύθυνη δήλωση, να τη συμπληρώνουν, να την υπογράψουν και να την υποβάλλουν αποστέλλοντάς την στην ηλεκτρονική διεύθυνση: laikosdromos2024@gmail.com

είτε να την υποβάλουν αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:


Για τους ανήλικους δρομείς την αίτηση υποβάλλει ο γονέας ή κηδεμόνας.


Περισσότερα καθώς και τα έγγραφα που απαιτούνται για την συμμετοχή δείτε ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!