Ανοίγει για τους δημότες το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς – Οι ώρες κοινού στο ταρτάν

 


Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σωματείου «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς», στο κέντρο της πόλης, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται οι δημότες και μάλιστα καθημερινά τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Καλαμαριάς και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων προς τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Καλαμαριάς, επετεύχθη συμφωνία και οι δημότες θα μπορούν πλέον να προπονούνται στο ταρτάν του ποδοσφαιρικού γηπέδου, έναν χώρο κατάλληλο για τους δρομείς, ερασιτέχνες και μη.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, αντιλαμβανόμενοι την έλλειψη αθλητικής εγκατάστασης του Δήμου μας για δρομική άσκηση, καθώς και το πάγιο αίτημα των δημοτών μας, ανακοινώνουμε την παραχώρηση προς χρήση του ταρτάν του γηπέδου του σωματείου ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς στους δημότες της Καλαμαριάς. Οι ώρες χρήσης του κοινού θα είναι 10:00-14:00 και 19:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ για τους επόμενους μήνες θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε το ιστορικό σωματείο της πόλης μας «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς», τα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Φώτη Μπαλτίδη, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τον ρόλο τους στην προσπάθεια προώθησης του αθλητισμού στην Καλαμαριά, ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας», τονίζει η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Χρηστίνα Φοροπούλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!