Φωτιά σε λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Θ. στη περιφερειακή οδό. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ο.Α.Σ.Θ.

 


Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα, στις 9.25 το πρωί, σε μισθωμένο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο κινούνταν επί της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά και κατευθυνόταν στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού στη Σταυρούπολη.

Στο λεωφορείο, το οποίο ήταν εκτός υπηρεσίας, δεν επέβαιναν επιβάτες ενώ ο οδηγός, επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά, ακινητοποίησε το όχημα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες του οχήματος. Ωστόσο η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλη έκταση, καίγοντας ολοσχερώς το λεωφορείο.

Ο ΟΑΣΘ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.σημείωση σύνταξης: Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ατεσβέσθη πυρκαγιά σε αστικό λεωφορείο, στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Τούμπας. Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα."

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!