“Πέτρα, πέτρα χτίσαμε μια φωλιά”Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων της Ι. Μ. Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς.


Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της, διοργανώνει την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στην Πλαζ Αρετσούς, μεγάλη καλλιτεχνική συναυλία με τίτλο: «Πέτρα, πέτρα χτίσαμε μια μικρή φωλιά».

Στη συναυλία συμμετέχουν οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Εύη Κουτσαυτάκη.

Μέσα από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζονται στη σκηνή περισσότερες από 30 μεγάλες επιτυχίες, μουσικές συνθέσεις και διασκευές από τις ωραιότερες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου και μουσικο-ιστορική αναδρομή μέσα από παραδοσιακές συνθέσεις από τη Μακεδονία, τον Πόντο και τη Μικρασία!

Την εκδήλωση πλαισιώνει η πολυμελής Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του π. Θεοδώρου Τσαμπατζίδη.

Παρουσιάζει η Θεοδώρα Καραγκιουλάχ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και στις φιλανθρωπικές της δράσεις: «Κανένα Παιδί χωρίς Πρωινό και «Φαγητό στο Σχολείο».

Σας περιμένουμε σε μια ξεχωριστή, επετειακή συναυλία, δίπλα στην όμορφη πλαζ της Αρετσούς!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί, στηρίζοντας παράλληλα τις πολυσχιδείς φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως ΝέαςΚρήνης και Καλαμαριάς!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!