Παρουσίαση της νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας “Μέλημα – Γέφυρες Αλληλεγγύης” από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα

 


Παρουσίαση της νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας “Μέλημα – Γέφυρες Αλληλεγγύης” από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

Μια νέα πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με κοινωνικό πρόσημο θα παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Μέλημα – Γέφυρες Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας” θα γίνει σε συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχη στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη, διατηρητέο στον αύλειο χώρο της 26ης Οκτωβρίου 64), στις 12.00’ το μεσημέρι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!