Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παροχή δωρεάν υπηρεσιών από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο

 


Παροχή δωρεάν υπηρεσιών από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο

Δωρεάν υπηρεσίες από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο παρέχει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, δια του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας 3 έως 18 ετών (με συναίνεση και παρουσία κηδεμόνα) με στόχο την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας ή λιπόσαρκου παιδιού.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν λιπομέτρηση και σύσταση σώματος, καθορισμό στόχων και δημιουργία ειδικού διατροφολογίου, εκμάθηση των σωστών συνδυασμών τροφών και της σωστής αντιμετώπισης πρόσληψης τροφής και παρακολούθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες μπορούν να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά στο 2310 764 779.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για ανηλίκους, μπορούν να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά στο 2310 759 150.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 764 779. Στη διάθεση των δημοτών είναι και η σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!