Θεσσαλονίκη: Ψεκασμοί σε κεντρικές οδούς της πόλης


 Η Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου & Περιβάλλοντος και το Τμήμα Πρασίνου Δυτικού & Ανατολικού Τομέα στο πλαίσιο της συντήρησης και προστασίας των δενδροστοιχιών της πόλης θα πραγματοποιήσει εργασίες φυτοπροστασίας (ΨΕΚΑΣΜΟΊ), την ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες (00:00 έως 06:00) στις οδούς Τσιμισκή, Αλεξάνδρου Σβώλου, Πάρκο ΧΑΝΘ, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Λ. Στρατού, Επταλόφου, Μ. Ασίας, Εφέσου, Ιπποδρομίου. Οι εργασίες θα γίνουν με ψεκαστική αντλία, ώστε να γίνει καλύτερη διαβροχή των δέντρων και με την χρήση βιολογικών σκευασμάτων. Παρακαλούμε για την προσοχή των πολιτών στην περίπτωση κίνησής τους στις παραπάνω οδούς κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

Το Τμήμα Πρασίνου Δυτικού  & Ανατολικού Τομέα (τηλ. 2313318234, 2313318714) θα είναι στη διάθεση των πολιτών κατά το ωράριο εργασίας, για πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το παραπάνω θέμα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!