Νέος προπονητής στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ο Σίμος Ρόκας

 


Νέος προπονητής στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ο Σίμος Ρόκας

Ο Σίμος Ρόκας αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σίμο Ρόκα, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει ήδη σηκώσει μανίκια και ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο Σίμος Ρόκας έχει πλούσιο βιογραφικό ως προπονητής έχοντας περάσει απο τις ακαδημίες του Άρη, μετέπειτα στον Ζέφυρο-02 κερδίζοντας άνοδο, στον Αριστοτέλη Επανωμής όπου επίσης κέρδισε άνοδο, στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στον Αργοναύτη (Β’ Εθνική), στην Αναγέννηση Φλόγας, ενώ πέρσι πέρασε απο τον Αετό Φιλύρου. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται και στην ομάδα της Πιερίας, τον Αιγινιακό.

Συμμετέχει αδιαλείπτως σε σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν θέματα προπονητικής και είναι πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης της σχολής προπονητικής Β’ Κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια και του ευχόμαστε επιτυχίες και διακρίσεις. "


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!