Δ. Ωραιοκάστρου: Ενημερωτικές δράσεις για το ρόλο των κουνουπιών και την προστασία από μολυσματικές ασθένειες

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Ενημερωτικές δράσεις για το ρόλο των κουνουπιών και την προστασία από μολυσματικές ασθένειες

Ενημερωτικές δράσεις για το ρόλο των κουνουπιών και την προστασία από μολυσματικές ασθένειες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Οι δράσεις διοργανώνονται από την Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και φιλοξενούνται στον Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας για την τρίτη ηλικία.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν:

α) Την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024, στις 11 το πρωί στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Κτίριο «Ι. Καποδίστριας» Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο).

β) Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, στις 11 το πρωί στο ΚΑΠΗ Νεοχωρούδας.

Η υλοποίηση των δράσεων γίνεται από τους ιατρούς του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις και σε άλλα ΚΑΠΗ του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!