Δημοτικοί Αστυνομικοί παρείχαν πρώτες βοήθειες σε πολίτη με χρήση απινιδωτή

 


Δημοτικοί Αστυνομικοί παρείχαν πρώτες βοήθειες σε πολίτη με χρήση απινιδωτή

Καίρια ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πολίτη την Παρασκευή 14/6.

Δύο δημοτικοί αστυνομικοί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σπεύσουν με απινιδωτή στην οδό Μεταμορφώσεως με Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο Κορδελιό, και να παρέχουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που χρειάστηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στην παροχή πρώτων βοηθειών συνέβαλε καταλυτικά και μία δημότισσα, πρώην νοσηλεύτρια.

Παράλληλα, έγινε ένας αγώνας δρόμου και τέθηκαν σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο σημείο όχημα του ΕΚΑΒ και να αναλάβει την παροχή πρώτων βοηθειών στον ασθενή.

Οι γυναίκες και οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου έχουν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση απινιδωτή, για να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δημότες και σε ανάλογα έκτακτα περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου έχει τοποθετημένους απινιδωτές σε περισσότερα από 20 σημεία του Δήμου, με στόχο την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών σε έκτακτα περιστατικά όπως το σημερινό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!