Αντίστροφη μέτρηση για τις προσλήψεις ακόμα 40 οδηγών στον Ο.Α.Σ.Θ.

 


Αντίστροφη μέτρηση για τις προσλήψεις ακόμα 40 οδηγών

 

Περισσότεροι από 180 οι ενδιαφερόμενοι - Αρχίζει άμεσα η αξιολόγηση των αιτήσεων, ώστε από τον Αύγουστο οι νέοι οδηγοί να πιάσουν δουλειά – Δείτε video με δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, καθώς οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από 180, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων οδηγών για την πρόσληψή τους στον ΟΑΣΘ.

Από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου αρχίζει η αξιολόγηση των αιτήσεων, όπως προβλέπεται από το νόμο. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα καταρτιστούν οι πίνακες κατάταξης, ώστε οι οδηγοί να υπογράψουν συμβάσεις και να πιάσουν τιμόνι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τις προσλήψεις 150 οδηγών τον περασμένο Ιανουάριο, ο ΟΑΣΘ, έχοντας το «πράσινο φως» από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και το ΑΣΕΠ, προχώρησε σε νέα προκήρυξη, για την πρόσληψη ακόμα 40 ατόμων, ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με σύμβαση εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.

Με τους 150 συν 40 οδηγούς, με την ένταξη στο στόλο του ΟΑΣΘ 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων, αλλά και με τη γενικότερη ανανέωση του στόλου του, ο Οργανισμός συνεχίζει αδιάκοπα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς το επιβατικό κοινό.

«Ζητήσαμε από την αγορά εργασίας 40 επαγγελματίες οδηγούς. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληξε χθες Κυριακή 30 Ιουνίου. Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Με τους επιπλέον οδηγούς θα δρομολογήσουμε ακόμα περισσότερα λεωφορεία και θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο εξυπηρέτησης», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης και προσθέτει: «Με τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση των αιτήσεων. Μέσα στον Αύγουστο οι νέοι οδηγοί θα έχουν σύμβαση και θα εκπαιδεύονται, ώστε να αρχίσουν άμεσα να εργάζονται. Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όταν οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους, θα βρουν έναν ΟΑΣΘ ακόμα πιο ποιοτικό, ακόμα πιο εξυπηρετικό».

 

Δείτε εδώ το video


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!