Πρόγνωση του καιρού την Τρίτη 13-5-2025 στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα

 


Πρόγνωση του καιρού την Τρίτη 13-5-2025 στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά και την Κρήτη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθένησουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 24 και κατά τόπους στη νότια Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Από το βράδυ αναμένεται βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά,σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Mεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη, όπου τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται το βράδυ.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 22 με 23 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών. Από το βράδυ σχεδόν αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην περιοχή του Καστελόριζου έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά, σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 και στις Σποράδες έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες, οπότε στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 22 βαθμούς Κελσίου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!