Χειροπέδες σε 57χρονο που προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές και κρύφτηκε σε ρεματιά. Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:
- (1) άτομο και συγκεκριμένα 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφού εγκατέλειψε τόπο τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών που είχε εμπλακεί απογευματινές ώρες χθες (15-06-2026), στην Πυλαία, εντοπίστηκε κρυμμένος σε κατάφυτη ρεματιά, όπου είχε καταφύγει προκειμένου να αποφύγει τροχονομικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

