ΑυΡΑ: Σήμερα στις 8.30 μμ στο εκλογικό κέντρο Συκεών, δεύτερη συνέλευση δημοτών που θα πλαισιώσουν τον Χρ. Γιαρένη

Aυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Χρήστος Γιαρένης


Η δεύτερη συνέλευση των δημοτών που θα πλαισιώσουν τον Χρήστο Γιαρένη στα ψηφοδέλτια της ΑυΡΑ για τον δήμο Νεάπολης – Συκεών και για τα συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 8/4 στις 8:30 μ.μ. στο Εκλογικό Κέντρο Συκεών (Νικολάου Παρασκευά 49).
Οι υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαρένης θα συνοψίσει τις θέσεις της παράταξης όπως τις έχουν επεξεργαστεί – στα πλαίσια των διαδικασιών άμεσης δημοκρατίας- οι θεματικές ομάδες της ΑυΡΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν προγραμματιστεί ανοιχτές εκδηλώσεις για τον Μάιο, όπως για παράδειγμα εκδηλώσεις για την Παιδεία και τη Νεολαία η οποία θα περιλαμβάνει και μεγάλη συναυλία στα Πεύκα.

Την Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Συκεών στα οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαρένης και άλλα στελέχη της παράταξης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!