Μικρός Μαέστρος: Καλλιτεχνικά Εργαστήρια με μεικτές τεχνικές (mixed media)




Καλλιτεχνικά Εργαστήρια με μεικτές τεχνικές (mixed media)

Το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων «Ο Μικρός Μαέστρος» παρουσιάζει τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια με μεικτές τεχνικές - Mixed media - για παιδιά 4 ετών και άνω και σας περιμένει όλους στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων και των υλικών, τα οποία συνδυαζόμενα μεταξύ τους δίνουν μοναδικά καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Θα φτιάξουμε κατασκευές με δυνατότητα πειράματος, δημιουργίας και παιχνιδιού. Τεχνικές με διακόσμηση αντικειμένων, χρηστικών και διακοσμητικών, ζωγραφικής με ειδικά χρώματα και σχέδια. Θα δουλέψουμε με πηλό, fimo (πολυμερικό πηλό), καλλιτεχνικό (σκόνη πορσελάνης) για δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων. Ζωγραφική πάνω σε διάφορα αντικείμενα, όπως και δημιουργίες σε ύφασμα, μάσκες, κορνίζες. Felt, σαπούνια, decoupage σε ξύλο και άλλα αντικείμενα, παλαίωση αντικειμένων, κεριά, κ.α.

Στα καλλιτεχνικά εργαστήρια τα παιδιά έχοντας πολυποίκιλα ερεθίσματα και εξοικειώνονται με διαφορετικές μορφές τέχνης και υλικών που τις υπηρετούν. Μέσα από τον πειραματισμό αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και εξασκούν τις δεξιότητες τους σε διάφορους τομείς, όπως της αντίληψης, της ερμηνείας και της έκφρασης. Απελευθερώνουν τη φαντασία τους, ανακαλύπτουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, εκφράζουν τα συναισθήματά τους και ασκούνται ατομικά και σε συνεργασία μέσα σε μια ομάδα.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 17:00-18:00 και 18:00-19:00 και το κόστος συμμετοχής μαζί με τα υλικά ανέρχεται στα 12,5€ τη φορά – μηνιαία 40€. 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΚΠΤΩΣΗ -20% σε συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν δύο εργαστήρια και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!