Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου


Τη χαρά της προσφοράς  βίωσαν οι μαθητές δύο τμημάτων  της Γ΄ Γυμνασίου  του σχολείου μας ,μέσα από το  χαμόγελο των μικρών ασθενών της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στις 19-12-2018 ,όταν οι φωνές όλων ενώθηκαν σε γνώριμες χριστουγεννιάτικες μελωδίες  σκορπώντας  μήνυμα ελπίδας  . 

Η εμπειρία μοναδική καθώς μας δίδαξε πως  η προσφορά στο συνάνθρωπο όταν δεν περιμένει ανταπόδωση,σε γεμίζει με γνήσια χαρά.Το μάθημα ζωής για τους μαθητές μας συμπληρώθηκε από την εγκάρδια υποδοχή  του  νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου αλλά και την  άψογη οργάνωση όλης της επίσκεψης από το σύλλογο  εθελοντών φίλων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, «Αντηρίδα». 

Δεύτερος σταθμός της εξόρμησης το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο όπου  οι μαθητές μας έφθασαν με χέρια γεμάτα από όσα η δική σας αγάπη συγκέντρωσε....                                                                         
Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο  γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας , τη διευθύντρια μας που συνόδευσε τους μαθητές  σε αυτή τη δράση και όλους εσάς τους γονείς και κηδεμόνες που τη στηρίξατε, προσφέροντας από το περίσσευμα της αγάπης σας.  

Αυτές οι εμπειρίες είναι τα εφόδια που προσφέρει το σχολείο στα παιδιά μας , τους μελλοντικούς πολίτες μιας κοινωνίας πιο ανθρώπινης...                                                                             


Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!
                                                                                      
Οι  υπεύθυνες καθηγήτριες              
                                                                 
Γερασίμου Χρ. -  Χατζηιορδάνου Αρ.- Παπαδοπούλου Σ.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!