Αυτό θα πει Π.Α.Ο.Κ.


     
Ο δικέφαλος του βορρά μετά απο 3 αγωνιστικές στην Ευρώπη έπαιξε με κόσμο στο πλευρό του, η Τούμπα ζεστή όμως η ομάδα μπήκε στο γήπεδο πολύ κρύα.
       

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Π.Α.Ο.Κ.  να δεχθεί γρήγορα goal , μόλις στο 13΄ ο Ndlovu σκόραρε για την Μακάμπι και σαν να μην έφτανε αυτό στο 21' ο Golasa κάνει το 0-2. Οι παίχτες του δικεφάλου <<ξύπνησαν>> και αντέδρασαν , μετά από αρκετές φάσεις ο M.Vitor στο 35' κάνει το 1-2. Μέσα σε 4' λεπτά και αφού ο Stoch έχει αστοχήσει σε πέναλτι ο Νίνης στο 39' κάνει το 2-2. Στο 42' ο Π.Α.Ο.Κ. κερδίζει δεύτερο πέναλτι , όμως και σε αυτό αστοχεί ο Σλοβάκος!     

        Το δεύτερο μέρος δεν είχε τόσες ευκαιρίες όσο το πρώτο. Σαν από μηχανής θεός πάλι ο Δ. Σαλπιγγίδης σκόραρε στο 67' και χάρισε μια νίκη πραγματικό χρυσάφι στον Π.Α.Ο.Κ.
        Άλλη μια ανατροπή για τους παίχτες του Stevens , οι οποίοι δείχνουν πως έχουν τα ψυχικά αποθέματα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πλέον είναι πρώτος στον όμιλο του καθώς το άλλο ματς ήρθε ισόπαλο 1-1 με τους Καζάκους να είναι καλύτεροι των Ολλανδών!



                    Π.Α.Ο.Κ.     7
                    ΑΛΚΜΑΑΡ 5
                   ΣΑΧΤΙΕΡ Κ. 2
                   ΜΑΚΑΜΠΙ . 1


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!