Αποκοιμήθηκε λόγω κούρασης ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ;

Ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοκαρνανίας αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι, με τραγικό αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει στην νταλίκα που ήταν σταθμευμένη τρία χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων;

Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζουν σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία" οι αξιωματικοί της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να εξακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο φοιτήτριες και οδήγησε στο νοσοκομείο 22 άτομα.

«Εξετάζουμε την πιθανότητα ο οδηγός του λεωφορείου να αποκοιμήθηκε» αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Θεόδωρος Τυριακίδης, διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Εξηγεί ότι «ο 55χρονος οδηγός ξεκίνησε το δρομολόγιο από το Αγρίνιο στις 9 το πρωί της Τρίτης. Λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων πιθανότατα αποκοιμήθηκε λόγω κούρασης και λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 προσέκρουσε σε νταλίκα».








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!