Μπάμπης Στόκας: μια ακόμη μοναδική εμφάνιση στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου


Δελτίο Τύπου



ΠΑΡΑΤΑΣΗ.....ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ..
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ


Μετά τις 2 επιτυχημένες sold out εμφανίσεις για μια μοναδική εμφάνιση την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΟ Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει.
Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα - μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.  (περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)

LINK
1  2  3

INFOΖωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30,    Έναρξη: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος 10€, Φοιτητικο, ανέργων: 8€
fb page   fb group





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!