4ο Φεστιβάλ Μουσών: Εντυπωσιακό ξεκίνημα με Στέλιο ΡόκκοΔ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Κατερίνη 17 Ιουλίου 2016

Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με Στέλιο Ρόκκο

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου ο ουρανός της Παραλίας Κατερίνης γέμισε μελωδίες, «σμαράγδια και ρουμπίνια» και οι πολλοί τυχεροί που βρέθηκαν στην συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, «έμειναν εκεί» σιγοτραγουδώντας μαζί του τα υπέροχα τραγούδια του…
Ήταν μια εντυπωσιακή βραδιά, ένα δυνατό ξεκίνημα για το 4ο Φεστιβάλ Μουσών. Σ αυτό συνετέλεσε η δροσερή καλοκαιρινή βραδιά ο άψογα οργανωμένος χώρος του Φεστιβάλ και κυρίως οι φίλοι του Φεστιβάλ και του Στέλιου Ρόκκου. Μουσική ένταση και πάθος στη σκηνή και στο κοινό μια αρμονική συνομιλία του Στέλιου Ρόκκου με τους φανατικούς του φίλους δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα φανταστική. Απ αυτές που μόνο στο Φεστιβάλ Μουσών μπορεί κανείς να ζήσει.

Η καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας και διασκέδασης του σημερινού καλοκαιριού για την Πιερία, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και συνεχίζει με το πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και εκδηλώσεων μέχρι τις 21 Αυγούστου 2016.
Επόμενη μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 22 Ιουλίου με LOCOMONDO και την επόμενη μέρα Σάββατο 23 Ιουλίου μια εντυπωσιακή τριάδα: Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα.
Ενημερωθείτε για το πλούσιο πρόγραμμα των συναυλιών! Προλάβετε κλείστε θέση στο χώρο του «Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε αφορά στο Φεστιβάλ (συναυλίες, προπώληση εισιτηρίων κ.τ.λ.) από την επίσημη ιστοσελίδα (www.festivalmouson.gr), στο facebook (FestivalMouson Mouson & Festival Mouson), στα τηλέφωνα 23513/02955 & 6982375192 (whats up) και στο ζητώντας στοιχεία που τους ενδιαφέρουν στο e-mail: festivalmouson@gmail.com.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!