Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κολλια-Τσαρουχα με εκπρόσωπους των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, δέχτηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.  Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και ανέλαβε πρωτοβουλία για την προώθησή τους στον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Με την Υφυπουργό συναντήθηκαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ κ. Τσερμενίδης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος κ.  Άγγος Μόσχου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αγγελούδης Κωνσταντίνος.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Υφυπουργός κα. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, δήλωσε:
«Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση. H καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς που διαθέτει η Θεσσαλονίκη, είναι επιβεβλημένη. Ο εξορθολογισμός στη λειτουργία του ΟΑΣΘ και της σχέσης του με την οργανωμένη πολιτεία, είναι ζητήματα που έχει αναλάβει  ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός κ. Χρήστος Σπίρτζης με τον οποίο και πρέπει να συνεργάζεται η Διοίκηση του ΟΑΣΘ.»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!