Μικρός Μαέστρος - Σεμινάριο Σκιτσογραφίας. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σκίτσου και της φαντασίας!!!



Εργαστήριο Σκιτσογραφίας

Ο Μικρός Μαέστρος με το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του εγκαινιάζει μια νέα σειρά δράσεων για τα παιδιά

Σεμινάριο Σκιτσογραφίας λοιπόν…. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σκίτσου και της φαντασίας!!!

Το σκίτσο το συναντάμε σχεδόν καθημερινά… Άλλοτε μας καλημερίζει αιχμηρό και αυθάδικο μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ή του περιοδικού… Άλλες φορές πάλι, ομορφαίνει το βιβλίο που μας ταξιδεύει ή διαλαλεί πειστικά ένα προϊόν μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ ή ένα φυλλάδιο. Αφαιρετικό, άμεσο και δυνατό, το σκίτσο δίνει διέξοδο στη δημιουργικότητα και αποτελεί μια ξεχωριστή γλώσσα επικοινωνίας!
Τα παιδιά μέσα από τα μαθήματα σκίτσου με τον καταξιωμένο σκιτσογράφο Νικολαΐδη Δημήτρη, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα, τέχνη. Θα καλλιεργήσουν την ψυχή και το μυαλό τους. Θα μάθουν με απλό τρόπο και εύκολες γραμμές να σκιτσάρουν. Το ταξίδι του σκίτσου και η μελέτη, είναι απλά, αλλά και δύσκολα ταυτόχρονα. Όλα είναι στο χέρι μας, αφού πρώτα καλλιεργήσουμε την ψυχή και το μυαλό. Αν ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια, καλή διάθεση και τα σκίτσα μας θα είναι καλύτερα, πιο ευχάριστα, εύστοχα και αποτελεσματικά.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από την τάξη των Προνηπίων έως και την Έκτη Δημοτικού, πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα από τις 16:30 έως τις 17:30 και το κόστος του σεμιναρίου είναι 12€ το μήνα.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΚΠΤΩΣΗ -20% σε συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν δύο εργαστήρια και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.


Λίγα λόγια για τον αξιόλογο σκιτσογράφο και δάσκαλό μας…
Ο Δημήτρης Νικολαΐδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι του Νομού Κιλκίς, από Πόντιους γονείς. Ζει και σκιτσάρει στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Εδώ και δεκαεπτά χρόνια ασχολείται με το πολιτικό, αθλητικό, οικολογικό, κοινωνικό και για το αυτοκίνητο σκίτσο, όπως επίσης γράφει και σχολιάζει κατά καιρούς τα πολιτικό-κοινωνικό-αυτοκινητιστικό-αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Σκιτσάρει τα στραβά και ανάποδα της καθημερινότητας "με τα μάτια και το μυαλό των αόμματων μακρυμάλληδων ηρώων του. Σήμερα σκιτσάρει στην εφημερίδα "Τα Νέα της Περιφέρειας" δεκαπενθήμερη εφημερίδα της Κεντρικής Μακεδονίας, στο περιοδικό "Δυτικός" και εκδίδει "Χιουμοριστικό 3μηνιαίο Δωρεάν έντυπο" (εκδόσεις Μαχητή). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου - κόμικς και διδάσκει σε ομάδες παιδιών, σε πολλούς φορείς και συλλόγους. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς έχει παρουσιάσει επανειλημμένως διδακτικά προγράμματα σε σχολεία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!