Ομολογία - σοκ από Τσίπρα: Η Πολιτεία θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα της ναυτιλίας!

Παρά την οργή του κόσμου και τη διεθνή κατακραυγή, ο κ. Τσίπρας όχι μόνο είναι αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα του εφοπλιστικού λόμπι, αλλά δηλώνει την υποταγή του σε κάθε ευκαιρία.

Κάθε χρόνο περίπου 1,3 εκατ. άνθρωποι πεθαίνουν στον πλανήτη σε τροχαία.
Το αίμα, στο κεφάλι ενός Ρώσου, ανέβηκε, βλέποντας τη σύντροφό του να… ανεβαίνει σε έναν άγνωστο άνδρα προκειμένου να ικανοποιήσει…
Το πιο επικίνδυνο φλερτ!
Θύμα ενός μικροφώνου, μιας άτυχης στιγμής του… φορέματός της, αλλά και της αδεξιότητας (;) ενός τεχνικού, έπεσε μια παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού…
Η πίεση από τον προϊστάμενο, η κακή σχέση με τους συναδέλφους και οι υπερβολικές απαιτήσεις είναι μερικοί μόνο από τους…
Πόσο γλυκιά φωτογραφία
Νέο ζευγάρι στο Hollywood και μάλιστα με αποδείξεις!
Μπορεί να έπεσε από σκανταλιά του μωρού, μπορεί απο τα χέρια σας, μπορεί και να μην ξέρετε πώς βρέθηκε το…

Αυτό ακριβώς έκανε και στο χαιρετισμό που απεύθυνε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας τολμά – χωρίς ίχνος ντροπής απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό – με περίσσιο θράσος να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στο εφοπλιστικό λόμπι.

Το έκανε και στην ημερίδα των «Ποσειδωνίων» όπου δήλωσε ξεκάθαρη υποταγή στις ορέξεις και στα συμφέροντα των εφοπλιστών που εξακολουθούν να φοροαποφεύγουν και να φοροδιαφεύγουν χωρίς κανέναν απολύτως κρατικό έλεγχο.

Το ίδιο έκανε και εχθές, Τετάρτη, (9/11/2016) στην εκδήλωση της Ένωσης Εφοπλιστών.

Όχι μόνο δεν τόλμησε να πει το παραμικρό για τη φορολογία των εφοπλιστών, αλλά αντίθετα στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας φρόντισε να δηλώσει απόλυτη υποταγή στο εφοπλιστικό λόμπι κάτι που δεν έχει ξανακάνει τόσο απροσχημάτιστα κανένας Έλληνας Πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι προκλήσεις για το μέλλον είναι μεγάλες. Ωστόσο η Πολιτεία θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συνταξιδιώτης στις τρικυμίες και στις νηνεμίες. Θα συνεχίσει να προασπίζει τα συμφέροντα της ελληνικής ναυτιλίας στους διεθνείς οργανισμούς».

Ο «αριστερός» κ. Τσίπρας που θα φορολογούσε το μεγάλο κεφάλαιο, πήγε ένα βήμα παραπέρα την υποτακτικότητά του λέγοντας: «… η συνεισφορά της ελληνικής ναυτιλίας διεθνώς δεν θα πρέπει να εξετάζεται μόνο υπό το πρίσμα της ελληνικής οικονομίας, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να αναδεικνύεται και η συνεισφορά της στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο παγκόσμιο θαλάσσιο εμπόριο».

Δηλαδή τι μας λέει ο κ. Τσίπρας; Να μην συζητάμε για τη συνεισφορά των εφοπλιστών μόνο με όρους οικονομίας.

Αλλά;

Να το βλέπουμε συνολικά ως μέγεθος ανταγωνιστικότητας.

Προσέξτε όμως. Αυτό το λέει μόνο για τους εφοπλιστές.

Τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, μικρούς και μεγάλους, ο κ. Τσίπρας τους «γδύνει» στη φορολογία. Στους άλλους τομείς δεν τον νοιάζει καθόλου η ανταγωνιστικότητα.

Αυτό είναι που λέμε ισονομία και ισοπολιτεία!!!

 


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!