Δ. Παύλου Μελά: Έρχεται στο δήμο και ανακοινωνει την Τετάρτη ο Τσιπρας την παράδοση του στρατοπέδου - Δείτε τις λεπτομέρειες




Σύμφωνα με πληροφορίες του avatonpress.gr , την Τετάρτη τελικά είναι η ημέρα που ο πρωθυπουργός κ Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στον δήμο Παύλου Μελά και θα ανακοινώσει την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου στον δήμο.
Η παραχώρηση ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων τόσο του δημου Παύλου Μελά, όσο και των κατοίκων όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Ο δήμος Παύλου Μελά θα παραχωρήσει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας 83 κατοικίες στη Σταυρούπολη και Νικόπολη απο τον κοινωνικό συντελεστή.
Οσον αφορά την χρηματοδότηση για έργα ανάπλασης όπως κατα περιόδους έχει δηλώσει ο δήμαρχος κ Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης κ Αποστ. Τζιτζικώστας έχει δεσμευθεί να δοθεί το ποσό των 10 εκ ευρώ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!