Εκδήλωση για το Σύμπαν το Σάββατο στην Καλαμαριά


                                                                            
 Καλαμαριά   0203 - 2017       

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Εκδήλωση για το Σύμπαν το Σάββατο στην Καλαμαριά

Διάλεξη με θέμα «Σύμπαν: Από τη γένεση στον κατακλυσμό», πραγματοποιεί το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Θεατράκι της Χηλής, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας .
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής στο Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος,  Διονύσιος Σιμόπουλος, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση με σημαντική συγγραφική δραστηριότητα στον Τύπο και στην τηλεόραση.
Ο αστροφυσικός κ. Σιμόπουλος στη διάρκεια της ομιλίας του, θα ταξιδέψει το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση, σε μαγικούς αστρικούς χώρους, θα τους  γνωρίσει τη γένεση και την εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής, με στόχο να γίνει κατανοητή, η  λειτουργία του Κόσμου. Γιατί, όπως και οι άνθρωποι γεννιούνται, εξελίσσονται και κάποια στιγμή πεθαίνουν, έτσι και οτιδήποτε είναι ορατό στο Σύμπαν, ακολουθεί μία παρόμοια πορεία, διαφορετικής, διάρκειας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!