Ιταλία: Εδιωξαν δήμαρχο από εστιατόριο επειδή φορούσε βερμούδα [εικόνα]


Σε αυτό το εστιατόριο στην Ιταλία παίρνουν πολύ σοβαρά τον ενδυματολογικό κώδικα. Και εξαιρέσεις δεν γίνονται ούτε για δήμαρχο.

Ενας σερβιτόρος, σε παραλιακό εστιατόριο στη βόρεια Ιταλία είπε στον δήμαρχο της περιοχής ότι θα έπρεπε να φύγει, επειδή είχε πάει εκεί με βερμούδα.
Ο Τζιόρτζιο ντελ Τζινγκάρο περιέγραψε αυτή τη ντροπιαστική σκηνή, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. «Δεν ήταν επίσημο δείπνο, αλλά με πραγματικούς φίλους. Ενιωσα ότι μπορούσα να φορέσω καθημερινά ρούχα», έγραψε ο δήμαρχος του Βιαρέτζιο. Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, το Club Nautico ανακοίνωσε ότι λυπάται για το συμβάν και προσφέρθηκε να κάνει μέλος του τον δήμαρχο.
Ο ντελ Τζινγκάρο καθόταν σε ένα τραπέζι με φίλους του, όταν τον πλησίασε ο σερβιτόρος. «Φαινόταν σε δύσκολη θέση και μου είπε ότι δεν φορούσα παντελόνι, οπότε δεν μπορούσα να μείνω εκεί», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία της βερμούδας που τον έφερε σε αμηχανία.
Τελικά έφαγε με τους φίλους του αλλού, αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν λίγο εξευτελιστικό για εκείνον το συμβάν. Εκπρόσωπος του εστιατορίου δήλωσε στην Corriere della Sera ότι υπάρχουν δύο ανακοινώσεις αναρτημένες στον χώρο, που προειδοποιούν ότι οι πελάτες πρέπει να φορούν παντελόνι μετά τις 7 μ.μ. «Λυπάμαι για ό,τι συνέβη και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα με τον δήμαρχο, στον οποίο σκοπεύω να δώσω κάρτα μέλους», συμπλήρωσε.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!