Ενταση για τις εντυπώσεις στην παράδοση παραλαβή του ΟΑΣΘ -Ανάμεσα στον Στέλιο Παππά και τον απερχόμενο πρόεδρο


Δεν έλειψε η ένταση κατά τη διάρκεια της παράδοσης παραλαβής των ηνίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ο διορισμένος από τον υπουργό Υποδομών Στέλιος Παππάς, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, άφησε αιχμές κατά του προκατόχου του παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα ζήτησε ποιες είναι η εκκρεμότητες που υπάρχουν στον ΟΑΣΘ. Η επίθεση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην πρόεδρου, Χρήστου Στεφανίδη, ο οποίος απάντησε πώς δεν είχε ενημερωθεί για την τελετή παράδοσης παραλαβής και πως όλα τα στοιχεία υπάρχουν και είναι στη διάθεση της νέας διοίκησης. Ωστόσο ο κ.Παππάς συνέχισε να επιτίθεται στην πρώην διοίκηση του ΟΑΣΘ.
«Θα περίμενα σήμερα ειλικρινά, σ΄ αυτή τη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής, να είχα ένα πρώτο πλάνο, τι εκκρεμότητες υπάρχουν. Νομίζω οι στοιχειώδης διαδικασία παράδοσης παραλαβής είναι αυτή, ότι αυτές είναι οι εκκρεμότητές μας. Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι πληρωμένοι δεν είναι εκκρεμμότητα για εσάς; Γιατί δεν μας το είπατε;», διερωτήθηκε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου, Χρήστου Στεφανίδη με τον ίδιο να απαντά: «Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα; Εχθές το βράδυ, που με πήρε ο γενικός γραμματέας δεν μου είπε ότι θα γινόταν παράδοση και παραλαβή, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν κρύβουμε τίποτα, είναι στη διάθεσή σας, μπορείτε να τα ζητήσετε να τα πάρετε σε δέκα λεπτά».
«Εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, επειδή ακριβώς εσείς δεν είστε έτοιμοι να παραδώσετε», είπε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος προς τον κ. Στεφανίδη, προσθέτοντας πως μπορεί να φύγει, αφού έχει ήδη παραδώσει.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!