35χρονη δασκάλα έκανε όργια με μαθητές στα... διαλείμματα

Στο Λύκειο East Palo Alto Aspire Phoenix Academy κοντά στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όπου συνέβησαν όλα αυτά τα... ευτράπελα, η 35χρονη Ντανιέλ Μάτκο (καθηγήτρια αγγλικών), γδυνόταν και έκανε σεξουαλικές πράξεις με τους μαθητές της. Η αστυνομία τη συνέλαβε, αφού έφτασαν στα χέρια της φωτογραφίες από την τάξη που είχε τραβήξει μαθητής, με την Μάτκο να εικονίζεται με γυμνό στήθος.

Αυτόν τον ίδιο μαθητή τον άγγιξε σεξουαλικά και γδύθηκε, του έκανε στοματικό σεξ, αφήνοντας τον και έναν ακόμα συμμαθητή του να αγγίξουν το γυμνό της στήθος!..

Τα περιστατικά αυτά συνέβησαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ λέγεται πως κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και με άλλον μαθητή. Προφανώς η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, μη μπορώντας να αιτιολογήσει την άρνησή της. Την 1η Δεκεμβρίου θα της αναγγελθεί η ποινή, που όλα δείχνουν πως θα είναι θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση. 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!