Στοίχημα: Εξασφαλίζει τα μπαράζ η Σκωτία

Στοίχημα: Εξασφαλίζει τα μπαράζ η Σκωτία

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων κινούμαστε και σήμερα, Κυριακή (08/10), έχοντας ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το κουπόνι του πάμε στοίχημα, ένα από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα από την Α' Αγγλίας και ένα από τη Β' Ιταλίας. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο  Betarades.gr  μπορείτε να βρείτε αναλυτικά  preview  από τις εταιρίες στοιχήματος που έχουν νόμιμη άδεια στη χώρα μας.
Κρατούν την τύχη τους στα... πόδια τους οι Σκωτσέζοι
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το παιχνίδι ανάμεσα σε Σλοβενία και Σκωτία, για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Σκωτσέζοι προέρχονται από ένα τρομερό σερί τεσσάρων νικών και μιας ισοπαλίας στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Αγγλία και είναι στην ευχάριστη θέση να κρατούν την τύχη τους στα... πόδια τους. Αν κερδίσουν απόψε θα βρεθούν στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν και με βάση την εικόνα που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις τέσσερις μαζεμένες νίκες που πέτυχαν διατήρησαν παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν και το  2DNB  σε απόδοση 1.93 φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή.
Δίκαιο φαβορί η Έμπολι
Συνεχίζουμε με ιταλική  Serie B  και την αναμέτρηση Έμπολι – Φότζια. Η Έμπολι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη φετινή σεζόν μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο ακολούθησαν δυο σερί ήττες από Τσινταντέλα και Αβελίνο που έριξαν την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από την κορυφή. Η Φότζια από την άλλη είναι στη 19η θέση με επτά βαθμούς, μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της χάνοντας βαθμούς κυρίως λόγω της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της (έχει δεχτεί 6 τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων). Θεωρούμε πως αν η Έμπολι σοβαρευτεί εκ νέου παρουσιάζοντας μια πιο σταθερή εικόνα είναι σε θέση να πάρει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς διαθέτει και πιο ποιοτική αλλά και πιο έμπειρη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Έτσι, θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80.
Σκοράρουν δύσκολα Τζίλιγχαμ και Πόρτσμουθ
Ολοκληρώνουμε με αγγλική  League One  και την κόντρα της Τζίλιγχαμ με την Πόρτσμουθ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μετά το πέρας των 11 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις επτά βαθμούς και ρεκόρ 1-4-6. Το κυριότερο πρόβλημά τους μοιάζει να είναι η επιθετική τους δυστοκία, μιας και έχουν μείνει “άσφαιροι” στα 7/11 παιχνίδια που έχουν δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Πόρτσμουθ από την πλευρά της είναι στη 15η θέση με 14 βαθμούς, είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της κι αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το κάτι παραπάνω, οφείλει να βρει αγωνιστική σταθερότητα και στις δυο άκρες του γηπέδου. Πιστεύουμε πως οι δυο ομάδες θα προσφέρουν “κακό” θέαμα, θεωρούμε πως δύσκολα θα σκοράρουν αμφότερες, έτσι θα πάμε με το  No Goal  σε απόδοση 2.10, μια επιλογή που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία με βάση την εικόνα των δυο αντιπάλων.
Επισκεφθείτε το  Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ε νημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!