«Τήνελλα Καλλίνικε» : Ο Δήμος Παύλου Μελά τιμά παλιές δόξες και επιβραβεύει νέους διακριθέντες στον αθλητισμό την Τετάρτη 21/3/2018


Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.30, στο χώρο εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (αμφιθέατρο), ο Δήμος Παύλου Μελά, το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωσήφ (Άκης) Αράπογλου, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, θα τιμήσουν παλιές δόξες του αθλητισμού και θα επιβραβεύσουν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν.
«Τήνελλα ω Καλλίνικε Τήνελλα!!! Εύγε ένδοξε νικητή!»
Αυτή η επευφημία, ο έπαινος και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού (ελεύθερη είσοδος), θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για όσους διακρίθηκαν τους τελευταίους μήνες, Αθλητές Α.Μ.Ε.Α., Αθλητές με  Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκή, Μεσογειακή,  Πανελλήνια νίκη, αλλά και τιμή για τα πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν με πολύ σημαντικές διακρίσεις.
Και είναι μια ευκαιρία, σε αυτή τη σπουδαία Γιορτή του αθλητισμού να ξαναθυμηθούμε, ότι ο αθλητισμός ενώνει, χτίζει πάντα γέφυρες, ποτέ δεν υψώνει τείχη ανάμεσα στους ανθρώπους.
Ο αθλητισμός περισσότερο από κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα,  γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας.

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
•ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Από τον Α.Ο. Σταυρούπολης στην κορυφή της Ευρώπης με Εθνική και συλλόγους

•ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ: Ο αρσιβαρίστας από την Άνω Ηλιούπολη κορυφαίος αθλητής για τον ΠΣΑΤ το 1990 και με διακρίσεις σε 3 συνεχόμενες Ολυμπιάδες

•ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΖΙΔΗΣ: Ο πρωταθλητής της πάλης με τις διεθνείς διακρίσεις

•ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Υπηρετώντας το βόλεϊ και τον αθλητισμό ως παίκτης, προπονητής, διοικητικό στέλεχος

•ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ: Ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΓΛΟΥ: Το τελευταίο πέναλτι που έγραψε Ιστορία για τον Ηρακλή

•ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΙΔΑΚΗΣ: Ο πατριάρχης του χιώτικου ποδοσφαίρου που τιμήθηκε από ΕΠΟ και ΕΠΣΜ για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

•ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ: Η ζωντανή ιστορία του Εθνικού Μετεώρων

•ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ: Μισός αιώνα προσφοράς στον αθλητισμό των Μετεώρων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!