Αήττητος ο ΠΑΟΚ, πήρε και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης


Ο «δικέφαλος» προελαύνει στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο των νικών σε 7 αγωνιστικές της Super League. Αυτή τη φορά, επικράτησε εκτός έδρας του Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με 2-1, αν και οι «κίτρινοι» είχαν προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.
Έτσι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας πλέον 19 βαθμούς (ξεκίνησε με -2), ενώ ο Άρης υποχώρησε στην 6η θέση με 12 πόντους.
Τελικό αποτέλεσμα: Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 #slgr #arispaok #matchday7
https://t.co/RMRtMRkd21 pic.twitter.com/gaTAu5PyMa
— Super League Greece (@Super_League_GR) 21 Οκτωβρίου 2018
Με ανατροπή, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στον Άρη που ήθελε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο υπέπεσε σε μοιραία λάθη και έτσι δεν κατάφερε να φύγει αυτός νικητής από το γήπεδο.
Το ξεκίνημα ήταν των γηπεδούχων, οι οποίοι χάρη σε ένα γρήγορο γκολ (Γκαρσία στο 2ο λεπτό) πήραν τον έλεγχο του ματς και βρέθηκαν στη θέση του οδηγού.
Ωστόσο, σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το αρχικό σοκ και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει τις δικές του ευκαιρίες για γκολ. Σε αυτό συνετέλεσαν τα σημαντικά λάθη που έκανε ο Άρης στην αμυντική του γραμμή, τα οποία πρόσφεραν τη δυνατότητα στους φιλοξενουμένους να απειλήσουν την «κίτρινη» εστία.
Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τον «δικέφαλο»: ένα μάλλον αναίτιο χέρι του Τζανακάκη έφερε το πέναλτι και την ευκαιρία στον Πρίγιοβιτς να φέρει το ματς στα ίσα στο 36'.
Ο καλός ρυθμός του ματς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, όμως τον Άρη να χάνει την καθοριστική στο 66ο λεπτό, όταν ο Γιουνές εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι.
Το παραπάνω γεγονός έριξε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να φτάνει στην ολική ανατροπή με τον Πρίγιοβιτς στο 84'.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τον «δικέφαλο» να δραπετεύει με μία πολύ σημαντική νίκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Βέλεθ (24’ Σόουζα), Μαβράι, Σιώπης, Μπάσα (54’ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές (71’ Ναζλίδης)
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (46’ Ουάρντα), Πέλκας (62’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85’ Καρέλης)

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!