ΔΑΣΩ βόλει: Ήττα απο την πρωτοπόρο



Την ήττα γνώρισε το ΔΑΣΩ από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας   ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχασε στο Κονταξοπούλειο, από  την ομάδα της Καλαμαριάς  με σκορ 1-3. Έτσι τώρα είναι στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.  
Κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας την αντίπαλο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Η ομάδα του ΔΑΣΩ πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον αγώνα, ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να τον χάσει.

ΔΑΣΩ  (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Δόση, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Παπαδοπούλου, Μπαχαράκη, Γεωργιάδου (λ), Γκούντα, Χ΄ιωακείμ, Χ΄αντωνίου (λ), Μαλικά, Σκουλούδη,  Μπόσμαλη, Καλομοίρη.
  
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  (Σούρβαλης) :  Χατζανδρέα, Τσάνη(λ), Μίχου, Τζανέρη, Γκορίτσα, Σουλιώτη, Παπαδοπούλου(λ), Τουκμενίδου, Φωτοπούλου, Τσιφιτοπούλου, Συνεφιαρίδου, Μουρατίδου, Κυριακίδου, Ιορδανίδου.

Τα σετ : 25-16, 18-26, 17-25, 21-25

Διαιτητής        :  Ίσκας Α.
Σημειωτής     : Τράϊκου Α.

            Την Κυριακή   2-12-18 στις 18:00  στη Μηχανιώνα , η γυναικεία ομάδα του ΔΑΣΩ, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!