Επέτειος του Πολυτεχνείου στο Ελευθέριο Κορδελιό


Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στη Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 11.15 πμ στο ηρώο που είναι αφιερωμένο στους πεσόντες κι αγωνιστές του Πολυτεχνείου στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Πολυτεχνείου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ψαλλεί τρισάγιο για τους πεσόντες και στη συνέχεια μαθητές όλων σχολικών βαθμίδων αλλά και απλοί πολίτες θα καταθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη εκείνων που αγωνίσθηκαν για ψωμί, παιδεία, ελευθερία!
Μπορεί να πέρασαν 46 χρόνια από το 1973 αλλά η 17η του Νοέμβρη καταγράφηκε ως η σύγχρονη και κορυφαία πράξη αντίστασης και εξέγερσης της νεολαίας και του Λαού μας.
Το Πολυτεχνείο θα δείχνει πάντα τον δρόμο της αντίστασης σε ότι περιορίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ΕΛΠΙΔΑ και τα ΟΝΕΙΡΑ των Νέων.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!