Ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους απο την Ένωση Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου



Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη και καλή πρόοδο. Ευχόμαστε να είναι μία χρονιά γεμάτη από όνειρα, φιλοδοξίες στόχους και προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Με μεθοδικότητα και οργάνωση μπορείτε να πετύχετε ότι ονειρευτείτε.
Ευχόμαστε σε γονείς και κηδεμόνες να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη στις δυνατότητες των παιδιών τους και να σταθούν δίπλα τους αρωγοί και σύμμαχοι συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων τους.
            Ευχόμαστε ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό να είναι προσηλωμένος στο εκπαιδευτικό έργο του και με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα να μεταδίδει τις απαραίτητες γνώσεις στα παιδιά μας.
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων  θα είναι δίπλα σας διεκδικώντας, και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε  να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική  χρονιά με υγεία.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Γ. Νταμπαλής                                                         Στέλλα Χατζημιχαήλ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!