Διευκρινήσεις για τον αριθμό των επιβατών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αναφέρουν πλήρωση όλων των καθήμενων θέσεων


Με διευκρινιστική εγκύκλιο ενημερώθηκε το προσωπικό κίνησης του ΟΑΣΘ ότι σε όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία οτι θα επιτρέπεται η επιβίβαση και μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης 100% των θέσεων καθήμενων του οχήματος.
Έτσι, αφού  οι καθήμενοι σε ένα μέσο κανονικό  λεωφορείο είναι 28 και μια του οδηγού 29,  σε κάθε λεωφορείο θα υπάρχουν 29 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού.
Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  που δημοσιεύθηκε την 1η Απριλίου 2020 και αφορά τα συμπληρωματικά μέτρα για την μεταφορά επιβατών για την αποφυγή και περιορισμό της διασποράς του ιού COVID 19,  αναφέρονταν ότι επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης ποσοστού 50% των προβλεπομένων θέσεων του οχήματος.

Η εγκύκλιος δημιουργεί μία αναστάτωση σε πολλούς εργαζόμενους οδηγούς του ΟΑΣΘ εφόσον θα βρίσκονται σε ένα λεωφορείο 28 επιβάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται, εν μέσω μέτρων για την αποφυγή και περιορισμό της διασποράς του ιού COVID 19

Διαβάστε την εγκύκλιο παρακάτω που έχει αναρτηθεί στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ




Διαβάστε και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!