Αφιέρωμα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου για την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΜ!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι στην Α1!

Στα 66 χρόνια ιστορίας ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου για πρώτη φορά ανεβαίνει στην Α1 της ΕΠΣΜ.  Ο Κεραυνός τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στου 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Κεραυνού πέτυχε ένα  τεράστιο στόχο. Δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά βλέποντας ορισμένα στατιστικά της κατηγορίας, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι είχε την καλύτερη άμυνα, την 2η καλύτερη επίθεση, είχε μόλις μια ήττα μέχρι την οριστική αναστολή του πρωταθλήματος λόγω covid-19, δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως τονίζουν και οι ίδιοι οι συντελεστές της επιτυχίας του Κεραυνού, σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής ήταν ότι ήταν ΟΜΑΔΑ.

Ευχή όλων η ομάδα να εδραιωθεί στην κατηγορία και γιατι όχι να πρωταγωνιστήσει. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Στην διοίκηση, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και σε όλους εκείνους τους αφανείς που βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου.

Να αναφέρουμε τους κύριους συντελεστές της ανόδου που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές,
προπονητές, τον γεν αρχηγό και τον φροντιστή της ομάδας και είναι:

Ποδοσφαιριστές  Ν. Μπογδάνος, Κ. Θεοδουλίδης, Θ. Ευθυμιάδης, Θ. Τσατσας, Δ. Λιάτσικος, Ν. Σκέμπης, Κ. Κωστάνογλου, Αλ. Χαπσάς, Γ. Τασσιός, Λ. Μάρτος, Δ. Κυριακίδης, Ν. Μότσανος, Γ. Ευθυμιάδης,  Κ. Μιχαηλίδης, Χ. Γκουνιός, Χ. Χατζηαγοράκης, Μ. Μαρκίδης,  Γ. Σαββίδης, Ευρ. Χαρζάκας, Θ. Κακαβέλας,  Αλ. Γκουτζαμάνης,

Προπονητές Νίκος Μιντής,

Γυμναστής Γιάννης Λόλας

Γεν. αρχηγός Μίμης Γκουρτζελίδης

Φροντιστής Εντυ Χότζα





















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!