Εγκαίνια στο εξαιρετικό πάρκο της Νικόπολης. Παρέμβαση της Πρωτοβουλίας σε Τζιτζικώστα και Βαρνάβα


Ένα εξαιρετικό και όμορφο πάρκο εγκαινιάσθηκε  σήμερα και παραδόθηκε στους κατοίκους της Νικόπολης απο τον δήμαρχο κ Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
Στην τελετή του Αγιασμού που τελέσθηκε παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεψς κκ Βαρνάβα, παρόντες  ήταν ο περιφερειάρχης κ Απ. Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης κ Β. Πατουλίδου, οι βουλευτές  κ Κούβελας, Σιμόπουλος και Ευθυμίου και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του δήμου Παύλου Μελά.
Μέλη της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης στο Τιταν έκαναν παρέμβαση στον περιφερειάρχη κ Απ. Τζιτζικώστα, στον κ Κούβελα και στον Μητροπολίτη κκ Βαρνάβα και στην Β. Πατουλίδου, θέτωντας το θέμα της αδειοδότησης του Τιταν για καύση απορριμμάτων ζητώντας να γίνει ανάκληση της απόφασης για  καύση στο Τιτάν, γιατί δεν σεβάστηκαν τους κατοίκους και τους 128 συλλόγους και τους έδωσαν φυλλάδιο με τις θέσεις της Πρωτοβουλίας.



















φωτογραφικό υλικό Γ. Μακαβός και Μ. Σπάσος 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!