Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κορδελιό


Επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κορδελιό

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τήρηση των κανόνων υγειονομικής προστασία, πραγματοποιήθηκε χθες στο Κορδελιό, ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Μ. Κορδελιού-Εύοσμου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Τσιόκας.
Αυτή ήταν η πρώτη μετά την καραντίνα ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.
Το ανοιχτό θεατράκι στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στο Κορδελιό, αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλόξενος χώρος, καθώς έδωσε τη δυνατότητα και στους πολίτες της περιοχής να έρθουν σε επαφή με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι δύο ομιλητές ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση, θέσεις οι οποίες όσο περνά ο καιρός διεισδύουν  όλο και περισσότερο στην κοινωνία, η οποία έρχεται
αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής.
Σύντομους χαιρετισμούς-παρεμβάσεις έκαναν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Δουίτσης, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Φοίβος Τσικνιάς καθώς και ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Δημήτρης Μάρδας.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!