Όλα έτοιμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο Δ. Ωραιοκάστρου Το μήνυμα του Δημάρχου στις μαθήτριες και τους μαθητές



Όλα έτοιμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο Δ. Ωραιοκάστρου
Το μήνυμα του Δημάρχου στις μαθήτριες και τους μαθητές

Όλα έτοιμα είναι στα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου, για να αρχίσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις αύριο, Δευτέρα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου φρόντισαν ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 και οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να προσέλθουν στις αίθουσες και να συμμετάσχουν με ασφάλεια στις εξετάσεις.
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου προχώρησε το προηγούμενο διάστημα, υπό την εποπτεία του προέδρου της, Σταύρου Μαρμαρίδη, σε απολυμάνσεις όλων των σχολικών κτιριακών δομών, προμήθευσε τα απαραίτητα αντισηπτικά, φρόντισε για την παρουσία καθαριστριών και προμήθευσε τις σχολικές μονάδες με υφασμάτινες μάσκες, μάσκες μίας χρήσεως, καθώς επίσης και γάντια.
Επιπλέον, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων τηρούνται όλες οι οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό, όπως η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων.
«Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δήμου μας θα συμμετάσχουν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις υπό ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω του Covid-19. Σε αυτό τον ιδιαίτερο αγώνα που δίνουν τα παιδιά και μαζί τους οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, είμαστε συνεχώς δίπλα τους. Άμεσα λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να προσέλθουν τη Δευτέρα στα σχολεία και οι πανελλήνιες εξετάσεις να αρχίσουν κανονικά και με ασφάλεια για όλους. Ο αγώνας των παιδιών είναι δύσκολος. Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να στεφθεί με επιτυχία και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να αντιληφθούν ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα που κάνουν σε μια νέα πορεία που ανοίγεται μπροστά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!