Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων: Συγχαρητήρια επιστολή στον καθ. κ. Νεκ. Ταβερναράκη για την εκλογή του ως μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας




Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλλε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων στον καθηγητή κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη για την εκλογή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας. 

Η εκλογή του αποτελεί μια πολύ σημαντική διεθνή διάκριση, είναι ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας που εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του EIT. 
Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης είναι Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Συστημάτων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ. 



Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή.
Αξιότιμε κ. Ταβερναράκη,
Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European Institute of Innovation & Technology – EIT).
Η εκλογή σας αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και τους/τις Έλληνες/ιδες Βιοεπιστήμονες και συναδέλφους σας. Θα θέλαμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!